Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A leszűrt vágott zöldbabot és a vaj felét tedd egy tapadásmentes serpenyőbe, majd párold meg óvatosan, tálalásig tartsd melegen.
― Második lépés
A tojássárgájákat a tejszínnel, a citrom levével, sóval, borssal tedd egy hőálló keverőtálba, majd helyezd vízfürdőre (kevés forrásban lévő víz egy olyan edényben, amibe nem esik bele a keverőtál). Keverd folyamatosan egy habverő segítségével, míg el nem kezd besűrűsödni. Ekkor az előre megolvasztott vajat vékony sugárban kezdd hozzáönteni, és addig keverd míg fel nem veszi teljesen.
― Harmadik lépés
Tálaláskor a vajas zöldbabot helyezd egy mélyebb tányérba, és öntsd nyakon a hollandi mártással.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,