• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel, Tészta
  • , 60p
  • , Egyéb

Vajbabos és pármai sonkás farfalle

0
  • Vajbab

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

12
dkg
szeletelt pármai sonka
30
dkg
farfalle tészta
10
dkg
vaj
1
kisebb fej
vöröshagyma
1
kis csomag
friss bazsalikom
1
üveg
GLOBUS Vágott vajbab
10
dkg
koktélparadicsom
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Vágott vajbab üveges

GLOBUS Vágott vajbab

Próbáld ki a hazai konyhában előszeretettel használt vajbabot, a megszokott rizses, krumplis kötetek helyett!

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A tésztát forrásban lévő, enyhén sós vízben főzd meg, amíg eltörésekor egy vékony tésztacsíkot nem látsz. Hideg vízben hűtsd le, hogy minél hamarabb megálljon abban az állapotában.

― Második lépés

A vajat helyezd egy tapadásmentes serpenyőbe, majd add hozzá a finomra vágott hagymát. Enyhén pirítsd meg, majd add hozzá a félbevágott koktélparadicsomokat, a vékony csíkokra vágott pármai sonkát, sót, borsot, fokhagymát és a lecsepegtetett vajbabot. Addig forrald, amíg a koktélparadicsomok héja elkezd kicsit megválni a húsától. Ekkor mehet bele a tészta is, és intenzív lángon forrald még néhány percig.

― Harmadik lépés

A bazsalikomot közvetlenül tálalás előtt finomra vágva, frissítésként szórd rá.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.