Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A tésztát forrásban lévő, enyhén sós vízben főzd meg, amíg eltörésekor egy vékony tésztacsíkot nem látsz. Hideg vízben hűtsd le, hogy minél hamarabb megálljon abban az állapotában.
― Második lépés
A vajat helyezd egy tapadásmentes serpenyőbe, majd add hozzá a finomra vágott hagymát. Enyhén pirítsd meg, majd add hozzá a félbevágott koktélparadicsomokat, a vékony csíkokra vágott pármai sonkát, sót, borsot, fokhagymát és a lecsepegtetett vajbabot. Addig forrald, amíg a koktélparadicsomok héja elkezd kicsit megválni a húsától. Ekkor mehet bele a tészta is, és intenzív lángon forrald még néhány percig.
― Harmadik lépés
A bazsalikomot közvetlenül tálalás előtt finomra vágva, frissítésként szórd rá.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,