Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A fehércsokoládét és a tejszínt egy műanyag keverőtálban melegítsd olvadásig, majd egy rúdmixer segítségével addig turmixold, amíg teljesen ki nem fényesedik (vigyázz, hogy levegőt ne kavarjon bele). Tedd hűtőbe amíg teljesen be nem sűrűsödik (kb. 4-5 óra).
― Második lépés
A lecsepegtetett borsót szintén rúdmixer segítségével turmixold teljesen egynemű krémmé, majd add hozzá a fehércsokoládé-krémet. Egy habverőgép segítségével verd fel kemény habbá, majd töltsd habzsákba, és tedd vissza hűtőbe tálalásig.
― Harmadik lépés
Az előnyújtott vajas tésztát tedd kettő tepsi közzé szorosan, és 170 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára, majd hagyd teljesen kihűlni.
― Negyedik lépés
Egy recés kés segítségével óvatosan vágd fel a kívánt méretűre és alakúra, majd töltsd be több egymásra helyezett rétegben.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,