• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Desszert
  • , 90p
  • , Egyéb

Vaníliás-zöldborsós torta

0
  • Zöldborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

1
konzerv
GLOBUS Zöldborsó
35
dkg
vaj
45
dkg
cukor
3
db
tojás
2
teáskanál
vaníliakivonat vagy 1 csomag vaníliáscukor
1
db
citrom leve
25
dkg
liszt
2
teáskanál
sütőpor
1
csipetnyi
só

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Zöldborsó konzerv

GLOBUS Zöldborsó

Egy igazi Globus klasszikus! A termőföldekről leszedés után pár órával már a konzervbe is kerülnek a zsenge borsószemek, hogy minden nap friss zöldség kerüljön a családi asztalra.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

Melegítsd elő a sütőt 160 fokra. A konzervborsót szűrd le, majd pürésítsd meg.

― Második lépés

Egy tálban a 20 dkg vajat és a 15 dkg cukrot keverd krémesre, majd üsd bele a tojást, add hozzá a zöldborsópürét, a vaníliát és fél citrom levét. Egy másik tálban keverd össze a lisztet a sütőporral és a csipetnyi sóval. Ezt a száraz keveréket lassan adagolva keverd bele a másik egyvelegbe. A kis tortaformát béleld ki sütőpapírral vagy vajazd-lisztezd, és kanalazd bele a keveréket, és kb fél órára told be a sütőbe.

― Harmadik lépés

A krémhez keverd össze lágy állapotúra a 15 dkg vajat és a 30 dkg cukrot (porcukorral ideális). Csöpögtesd bele a citrom másik felét, majd keverd össze. Rakd a hűtőbe, hogy összeálljon.

― Negyedik lépés

Ha kész a tészta, akkor hagyd egy darabig hűlni. Két- vagy háromfelé vágd, töltsd meg a krémmel, majd rakd egybe őket, és kívülről is kend be a töltelékkel. A díszítéshez használj zöldborsót.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.