Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A kápia paprikákat vágd ketté, és csak a fehér csumáját távolítsd el, hogy sütés közben a tartása megmaradjon.
― Második lépés
A jázminrizst pirítsd meg egy kevés olívaolajon, add hozzá a megtisztított vöröshagymát, majd engedd fel kétszeres vízzel (jelen esetben 3 dl). Sózd meg, majd fedő alatt párold, míg az összes vizet fel nem veszi. Ha elkészült, hagyd még 10-15 percig lefedve pihenni, majd add hozzá a kókusztejet, a finomra vágott petrezselyemzöldet, a tört chilit és a quinoát.
― Harmadik lépés
Ízesítsd még további sóval, borssal, majd töltsd bele a paprikákba, helyezd egy hőálló tepsibe, és locsold meg a maradék olívaolajjal. 190 °C-os előmelegített sütőben pirítsd 15 percig, majd forrón tálald.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,