• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 60p
  • , Vegán

Vegán töltött paprika

0
  • Quinoa

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

2
db
kápia paprika
2
dl
kókusztej
15
dkg
jázminrizs
1
kisebb fej
vöröshagyma
1
kisebb csomag
petrezselyemzöld
1
csipet
tört chili paprika
2
dl
olívaolaj
1
konzerv
GLOBUS Vital Duo quinoa
só, bors ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Vital Duo quinoa konzerv

GLOBUS Vital Duo quinoa

A fehér és fekete quinoa magvak keverékét rejtő duo konzervből könnyedén elkészíthetőek az ételek, melynek csak a képzelet szabhat határt.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A kápia paprikákat vágd ketté, és csak a fehér csumáját távolítsd el, hogy sütés közben a tartása megmaradjon.

― Második lépés

A jázminrizst pirítsd meg egy kevés olívaolajon, add hozzá a megtisztított vöröshagymát, majd engedd fel kétszeres vízzel (jelen esetben 3 dl). Sózd meg, majd fedő alatt párold, míg az összes vizet fel nem veszi. Ha elkészült, hagyd még 10-15 percig lefedve pihenni, majd add hozzá a kókusztejet, a finomra vágott petrezselyemzöldet, a tört chilit és a quinoát.

― Harmadik lépés

Ízesítsd még további sóval, borssal, majd töltsd bele a paprikákba, helyezd egy hőálló tepsibe, és locsold meg a maradék olívaolajjal. 190 °C-os előmelegített sütőben pirítsd 15 percig, majd forrón tálald.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.