• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Tészta
  • , 90p

Zöldbab fiochetti paradicsomszósszal

0
  • Zöldbab

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

30
dkg
liszt
2
db
tojás
1
evőkanál
parajpor
30
dkg
hámozott paradicsom
1
evőkanál
cukor
1
szál
angol zeller
10
dkg
sárgarépa
1
kisebb fej
vöröshagyma
1
teáskanál
Worchester
1
konzerv
GLOBUS Zöldbab vágott
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Zöldbab vágott konzerv

GLOBUS Zöldbab vágott

Nagyon egészséges zöldség, szinte elengedhetetlen hozzávalója a főzésnek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A lisztet a tojásokkal, a sóval, a parajporral (opcionális) és 2 evőkanál vízzel gyúrd csomómentesre, majd alaposan csomagold be, és hagyd pihenni 20-25 percig.

― Második lépés

A megtisztított hagymát, angol zellert és sárgarépát vágd finomra, majd olívaolajon pirítsd meg kissé. Add hozzá a hámozott paradicsomot, a Worchestert, a cukrot, majd ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Forrald 30 percig, majd fedő alatt pihentesd, hogy az ízek összeérjenek.

― Harmadik lépés

A gyúrt tésztát nyújtógép segítségével 0,02 cm-es vékonyságúra nyújtsd ki, majd egy nagyobb pogácsaszaggatóval szúrj ki belőlük szabályos köröket. Vékonyan kend le felvert egész tojással, majd a lecsepegtetett zöldbabot egy evőkanál segítségével halmozd a közepére. Hajtsd félbe a tésztákat, és egy evővillával nyomd le alaposan a szélüket. Óvatos mozdulatokkal kezd el összecsípni középen a tésztát addig, amíg egy szabályos batyu formát nem kapsz.

― Negyedik lépés

A kész fiochettiket forró, bő vízben főzd meg, majd tedd egyből a paradicsomszószba, és forrald még néhány percig.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.