• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Tészta
  • , 90p

Zöldbab fiochetti paradicsomszósszal

0
  • Zöldbab

Hasonló receptek

Spanyol rákleves lencsével recept

Spanyol rákleves lencsével

  • Előétel, Leves
  • 90p
Vega burger recept

Vega burger

  • Főétel
  • 60p
Zöldséges quinoa-val töltött csirkemell recept

Zöldséges quinoa-val töltött csirkemell

  • Főétel
  • 90p
Tönkölybúza briós újhagymás vajjal recept

Tönkölybúza briós újhagymás vajjal

  • Előétel
  • 120p

Hozzávalók

30
dkg
liszt
2
db
tojás
1
evőkanál
parajpor
30
dkg
hámozott paradicsom
1
evőkanál
cukor
1
szál
angol zeller
10
dkg
sárgarépa
1
kisebb fej
vöröshagyma
1
teáskanál
Worchester
1
konzerv
GLOBUS Zöldbab vágott
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Zöldbab vágott konzerv

GLOBUS Zöldbab vágott

Nagyon egészséges zöldség, szinte elengedhetetlen hozzávalója a főzésnek.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A lisztet a tojásokkal, a sóval, a parajporral (opcionális) és 2 evőkanál vízzel gyúrd csomómentesre, majd alaposan csomagold be, és hagyd pihenni 20-25 percig.

― Második lépés

A megtisztított hagymát, angol zellert és sárgarépát vágd finomra, majd olívaolajon pirítsd meg kissé. Add hozzá a hámozott paradicsomot, a Worchestert, a cukrot, majd ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Forrald 30 percig, majd fedő alatt pihentesd, hogy az ízek összeérjenek.

― Harmadik lépés

A gyúrt tésztát nyújtógép segítségével 0,02 cm-es vékonyságúra nyújtsd ki, majd egy nagyobb pogácsaszaggatóval szúrj ki belőlük szabályos köröket. Vékonyan kend le felvert egész tojással, majd a lecsepegtetett zöldbabot egy evőkanál segítségével halmozd a közepére. Hajtsd félbe a tésztákat, és egy evővillával nyomd le alaposan a szélüket. Óvatos mozdulatokkal kezd el összecsípni középen a tésztát addig, amíg egy szabályos batyu formát nem kapsz.

― Negyedik lépés

A kész fiochettiket forró, bő vízben főzd meg, majd tedd egyből a paradicsomszószba, és forrald még néhány percig.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Spanyol rákleves lencsével

Előétel, Leves ,

0

Vega burger

Főétel ,

0

Zöldséges quinoa-val töltött csirkemell

Főétel ,

0

Tönkölybúza briós újhagymás vajjal

Előétel ,

0

Tzatzikis tönkölybúza-saláta grillezett burgonyával

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.