Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A finomra vágott vöröshagymát az olívaolajon pirítsd meg, majd add hozzá a kb. 1×1 cm-re vágott csirkemellet. Süsd aranybarnára, majd add hozzá a tejszínt és a finomra vágott petrezselyemzöldet. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával, majd helyezd bele a lecsepegtetett borsó-bébirépa keveréket.
― Második lépés
A burgonyát tisztítsd meg, majd vágd fel 2 mm-es szeletekre. 180 °C-ra melegített olajban süsd aranybarnára, majd kéztörlő papíron szárítsd meg teljesen. Végül add hozzá a tejszínes raguhoz, és forrald fel vele addig, amíg teljesen össze nem áll.
― Harmadik lépés
Tálaláskor formázd még forrón ízlésednek megfelelően.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,