Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
Egy nagyobb edényben forralj 8 dl citromos vizet, majd helyezd bele a tenger gyümölcseit. Forráspontig melegítsd, majd szűrd le (a leszűrt lére még szükséged lesz), és folyó hideg víz alatt hűtsd le teljesen.
― Második lépés
A megtisztított, finomra vágott vöröshagymát és a kaliforniai paprikát vajon párold meg, majd add hozzá a rizottó rizst és addig pirítsd, amíg üvegessé nem válik. Ekkor engedd fel a tenger gyümölcseiből megmaradt főzőlével, add hozzá a kurkumát, ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, és folyamatos kevergetés mellett addig forrald, amíg a rizsszemek kilátszanak a főzőléből.
― Harmadik lépés
Helyezd bele a tenger gyümölcseit, a lecsepegtetett zöldborsó bébirépával konzervet és a finomra vágott petrezselyem zöldjét. Forgasd össze, majd tálaláskor locsold meg ízlésednek megfelelően a lime levével.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,