Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A lisztet a parajporral szitáld egy nagyobb keverőtálba, majd adj hozzá egy evőkanál vizet, két darab tojást, egy teáskanál sót és az ecetet. Alaposan gyúrd össze, amíg egy ruganyos tésztát nem kapsz. Csomagold be fóliába légmentesen, és hagyd pihenni 20 percig.
― Második lépés
Tésztanyújtó gép segítségével nyújtsd vékonyra a tésztát (kb. 2 mm), majd vágd fel keresztirányban 5×5 cm-es négyzetekre, és kend meg vékonyan felvert egész tojással.
― Harmadik lépés
Helyezd a közepébe a lecsepegtetett mexikói zöldségkeveréket, majd hajtsd félbe, az illesztett széleit egy evővillával nyomkodd meg kissé, és forrásban lévő bő vízben főzd meg.
― Negyedik lépés
Egy szélesebb serpenyőben a megtisztított, finomra vágott hagymát az olívaolajon pirítsd meg, majd öntsd fel a tejszínnel. Ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, majd helyezd bele a tésztákat.
― Ötödik lépés
Tálaláskor bőven szórd meg reszelt vagy forgácsolt parmezánnal.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,