Előétel
-
15 perc

Almás kukoricás sajtsaláta joghurttal

Globus logo white

Hozzávalók

-  2 db alma

-  2 evőkanál citromlé

-  12 dkg trappista sajt

-  1 kisebb db jégsaláta

-  1 kicsi konzerv Globus csemegekukorica

-  2 dl natúr joghurt

-  2-3 levél zeller zöld

-  5 dkg rukkola

-  só, bors ízlés szerint

Elkészítés

1. lépés

Az almákat hámozd meg, majd vágd ketté és távolítsd el a magházukat. Vágd 1*1 cm-es kockákra, majd öntsd rá a citromlét és alaposan forgasd bele, hogy ne barnuljon meg.

2. lépés

A sajtot szintén 1*1 cm-es darabokra vágd,majd helyezd az almára. A jégsaláta külső leveleit távolítsd el, majd vágd vékony metéltre és a lecsepegtetett kukoricával együtt ezek is mehetnek a sajtos almához.

3.lépés

A joghurtot ízesítsd sóval, borssal és a finomra vágott zeller zöldjével, majd keverd a salátához, alaposan dolgozd össze. Tálaláskor a tetejére tépkedd kisebb darabokra a rukkolát.

Hasonló ínycsiklandó receptek