- 2 db alma
- 2 evőkanál citromlé
- 12 dkg trappista sajt
- 1 kisebb db jégsaláta
- 1 kicsi konzerv Globus csemegekukorica
- 2 dl natúr joghurt
- 2-3 levél zeller zöld
- 5 dkg rukkola
- só, bors ízlés szerint
1. lépés
Az almákat hámozd meg, majd vágd ketté és távolítsd el a magházukat. Vágd 1*1 cm-es kockákra, majd öntsd rá a citromlét és alaposan forgasd bele, hogy ne barnuljon meg.
2. lépés
A sajtot szintén 1*1 cm-es darabokra vágd,majd helyezd az almára. A jégsaláta külső leveleit távolítsd el, majd vágd vékony metéltre és a lecsepegtetett kukoricával együtt ezek is mehetnek a sajtos almához.
3.lépés
A joghurtot ízesítsd sóval, borssal és a finomra vágott zeller zöldjével, majd keverd a salátához, alaposan dolgozd össze. Tálaláskor a tetejére tépkedd kisebb darabokra a rukkolát.