- 1 db vöröshagyma
- 1,5 dl olíva olaj
- 20 dkg sertéscomb
- 1 db paradicsom
- 1 kisebb csokor petrezselyem zöld
- 1 konzerv Globus csemegekukorica
- 20 dkg friss leveles tészta
- 1 db tojás
- só, bors, fokhagyma ízlés szerint
1. lépés
A megtisztított és finomra vágott vöröshagymát kevés olíva olajon pirítsd meg, majd add hozzá az 1 cm-es kockákra vágott sertéscombot. Folyamatos kevergetés mellett hagyd, hogy a saját levét elfője,majd ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával és főzd teljesen puhára.
2. lépés
A paradicsomot vágd apró kockákra add hozzá a finomra vágott petrezselyemzöldet,a lecsepegtetett kukoricát, majd ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Egy forró tapadás mentes serpenyőben hirtelen pirítsd át a fűszeres-kukoricás paradicsomot,majd add hozzá a sertés ragut. Amikor elkészült hagyd elhűlni, mert a forrótölteléket nem bírja megtartani a tészta.
3. lépés
A leveles tésztát vágd 4 egyforma darabra, majd oszd szét bennük a ragut. Hajtsd félbe és kend meg egy ecset segítségével a felvert tojással. A széleit alaposan nyomkodd le, majd 175°C -os előmelegített sütőben süsd aranybarnára.