· 20 dkg harcsa filé
· 2 evőkanál liszt
· 1 teáskanál fűszerpaprika
· 1 l olaj ( a sütéshez)
· 1 kisebb fej lilahagyma
· 1 kisebb szál sárgarépa
· 1 fej jégsaláta
· 2 dl natúr joghurt
· 2 evőkanál olívaolaj
· 2-3 levél friss tárkony
· 1 db Globus csicseriborsó konzerv
· só, bors, fokhagyma ízlés szerint
1. lépés
A harcsa filét vágd vékonyabb szeletekre (kb. 3 mm-re), majd fűszerezd sóval, borssal és fokhagymával. A lisztet és a fűszerpaprikát keverd össze egy tálban, majd alaposan forgasd bele a halszeleteket. 180 °C-ra előmelegített olajban süsd teljesen chipsszé, majd helyezd kéztörlő papírra,hogy a maradék olajat teljesen elszívja.
2. lépés
Közben a megtisztított zöldségeket vágd gyufaszál vastagságúra, majd add hozzá az olíva olajat, a finomra vágott tárkonylevelet és a joghurtot. Add hozzá még a lecsepegtetett csicseriborsót is és keverd össze alaposan.
3. lépés
Tálaláskor formázd a salátádat egy tálaló gyűrűsegítségével, majd helyezd rá a már kihűlt haltepertőt.