- 50 dkg liszt
- 4 dkg élesztő
- 1,5 dl olívaolaj
- 5 dkg rukkola
- 1 db Globus kukorica konzerv
- só, bors, fokhagyma ízlés szerint
1. lépés
A lisztet szitáld bele egy nagyobb keverőtálba, majd morzsold bele az élesztőt. Adj hozzá 0,3 liter langyos vizet, 0,1 l olívaolajat, a finomra vágott rukkolát és a lecsepegetett kukoricát.
2. lépés
Alaposan dolgozd össze, majd 30 percig hagyd, hogy a duplájára keljen. A megkelt tésztát egy zsírpapírral bélelt tepsiben egyenletesen oszlasd el, majd egy ecsettel kend meg a tetejét a maradék olívaolajjal.
3. lépés
A sütőt melegítsd 190 °C-ra, majd 20 perc alatt süsd aranybarnára. Tálaláskor nem muszáj vágni, törheted is tetszőlegesen.