- 20 dkg füstölt sajt
- 1 kis csokor petrezselyem zöld
- 1 db tojás
- 1 dl tejszín
- 12 dkg liszt
- 5-6 szem olívabogyó
- 1 konzerv Globus csemegekukorica
- 1 l olaj (a sütéshez)
- só, bors ízlés szerint
1. lépés
A füstölt sajtot reszeld apró lyukú reszelőn egy keverőtálba.
2. lépés
Add hozzá a finomra vágott petrezselyem zöldet, a tojást, a tejszínt, a lisztet, a felkarikázott olívabogyót és a lecsepegtetett kukorica konzervet, majd ízesítsd sóval és borssal. Alaposan dolgozd össze, majd hagyd pihenni 10 percig.
3.lépés
Végül egy evőkanál segítségével szaggasd a 180°C -ra felmelegített olajba és süsd teljesen egyenletesen pirosra, majd helyezd kéztörlő papírra,hogy a felesleges olaj tudjon távozni.