· 1 konzerv Globus csicseriborsó
· 1 konzerv Globus vörösbab
· kígyóuborka
· koktélparadicsom
· 1 fej lilahagyma
· 1 tk őrölt koriander
· 1 lime
· só
· 1 csomag tortilla chips
1. lépés
Leszűrjük a csicseriborsót és a babot, majd egy nagyobb tálba belerakjuk. A kígyóuborkát megmossuk, és kockákra vágjuk. A koktélparadicsomot megmossuk, és cikkekre vágjuk. A lilahagymát megpucoljuk, és kockákra vágjuk.
2. lépés
A tálba belerakjuk az uborkát, paradicsomot és lilahagymát, majd alaposan összekeverjük, és ízesítjük a limenak a levével és a sóval.
3. lépés
Lefedjük, majd hűtőbe rakjuk kb egy órára, és hidegen tálaljuk a tortilla chipssel.