Főétel
-
1 óra 30 perc

Padlizsános csicseriborsóval töltött paprika feta sajttal

Padlizsános csicseriborsóval töltött paprika feta sajttal
Globus zöldségkonzerv logó

Hozzávalók

-  1 db padlizsán

-  1 kisebb fej vöröshagyma

-  3 db kaliforniai paprika

-  1 kis csokor petrezselyem zöld

-  12 dkg feta sajt

-  1 dl olíva olaj

-  1 db Globus csicseriborsó konzerv

-  só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Elkészítés

1. lépés

A padlizsánt csomagold be alufóliába a vöröshagymával együtt és 180 °C- os sütőben 30 perc alatt süsd puhára. Ha kihűltek távolítsd el a héjukat, majd egy rúdmixer segítségével turmixold krémmé őket.

2. lépés

Ízesítsd sóval,borssal, fokhagymával és a finomra vágott petrezselyem zölddel. Add hozzá az olíva olajat, a lecsepegtetett csicseriborsót és a darabokra tört feta sajtot.Keverd össze és töltsd bele a félbe vágott, kierezett kaliforniai paprikába,majd 190 °C-os sütőben süsd 25 percig. Forrón tálald.

Hasonló ínycsiklandó receptek