· 0,5 kg csirkemellfilé
· 1 kis konzerv Globus csemegekukorica
· 1 konzerv Globus vörösbab fele
· 1 csomag (40 g) taco fűszerkeverék
· 1 fej lilahagyma
· 4 ek olaj
· 1 pohár tejföl
· 20 dkg trappista sajt
· rukkola
· 1 csomag tortillalap ( taco shell)
1. lépés
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, majd a fűszerkeveréket az olajjal összekeverjük, és ráöntjük a csirkemellre. Megpirítjuk egy kevés olajon, majd megsütjük.
2. lépés
Leszűrjük a kukoricát és a babot. A lilahagymát apró kockára vágjuk. A kukoricát, a babot és a lilahagymát egy tálban összekeverjük. A rukkolát megmossuk, és lecsepegtetjük.
3. lépés
Egy száraz serpenyőben a tortillalapokat felmelegítjük közepes fokozaton kb. 10-10 másodpercig. A lap egyik felét megkenjük tejföllel, majd rárakjuk a rukkolát, a kukorica-bab-lilahagyma keveréket, majd a csirkemellet, és végül a reszelt sajtot. Óvatosan ráhajtjuk a másik oldalát.