- 20 dkg csirkecomb filé
- 1 dl olíva olaj
- 1 kis csokor petrezselyem zöld
- 1 konzerv Globus csemegekukorica
- 1,5 dl natúr joghurt
- 20 dkg friss leveles tészta
- 1 db tojás
- só, bors, fokhagyma ízlés szerint
1. lépés
A csirkecomb filét ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával,majd egy tapadás mentes serpenyőben, az olívaolajon süsd teljesen pirosra, közepes fokozaton. Helyezd egy tányérra és hagyd pihenni 15 percig.
2. lépés
Vágd apró darabokra, majd helyezd egy keverőtálba és add hozzá a finomra vágott petrezselyem zöldet, a lecsepegtetett kukoricát és a joghurtot, alaposan keverd össze.
3. lépés
A leveles tésztát vágd fel 4 egyenlő darabra, majd egy hőálló edénybe rétegezd fel a csirkeraguval úgy, hogy a tésztával fejezd be. Ecsettel kend meg a tetejét a felvert tojással, majd 160°C -os előmelegített sütőben süsd 45 percig. Tálaláskor vágd ízlésednek megfelelően.