- 1 kisebb darab vöröshagyma
- 1 dl olívaolaj
- 20 dkg csirkemell
- 3 dl tejszín
- 5 dkg sült hagyma chips
- 1 kis csokor petrezselyem zöld
- 1 konzerv Globus csemegekukorica
- só, bors, fokhagyma ízlés szerint
1. lépés
A megtisztított és finomra vágott vöröshagymát az olíva olajon pirítsd meg, majd add hozzá a 1 cm-es kockákra vágott csirkemellet. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával, majd süsd teljesen zsírjára.
2. lépés
Add hozzá a tejszínt és ízlésednek megfelelően engedj hozzá annyi vizet, hogy leves állagú legyen.
3. lépés
Ekkor add még hozzá a hagyma chipset, a finomra vágott petrezselyem zöldet, a konzerv kukoricát és forrald lassú tűzön 10 percig.