Főétel
-
30 perc

Joghurtos zöldségek sajt chipsben

Globus logo white

Hozzávalók

  • 2 dl natúr joghurt
  • 15 dkg trappista sajt
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 mokkáskanál tört chili  
  • 1 kis csokor petrezselyem zöld
  • 5 dkg rukkola
  • 1 konzerv Globus mexikói zöldségkeverék
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés

1. lépés

A reszelt trappista sajtot oszd három egyenlő részre. Egy tapadásmentes forró serpenyőt hevíts fel kb. 180 °C-ra, vékonyan olajozd meg, majd egyenletesen oszlasd el benne a sajtot. Süsd aranybarnára mind a két oldalát és a serpenyőből kivéve néhány másodpercen belül formázz belőle tölcséralakot. Vigyázz az idővel, mert ahogy hűl a chips, úgy keményedik, gyorsan kell dolgoznod.

2. lépés

A lecsepegtetett mexikói zöldségekhez add hozzá a joghurtot, a tört chilit, a finomra vágott petrezselyem zöldet, a rukkolát és ízesítsd sóval,borssal.

3. lépés

Alaposan keverd össze, majd tálaláskor töltsd bele a sajt tölcsérekbe.

Termékajánlatunk a recepthez

Hasonló ínycsiklandó receptek