Előétel
-
30 perc

Dijoni lencsés burgonya

Globus logo white

Hozzávalók

-  6 közepes darab burgonya

-  1 evőkanál dijoni mustár

-  3 evőkanál liszt

-  1 konzerv Globus lencse

-  1 dl olíva olaj

-  só ízlés szerint

Elkészítés

1. lépés

Az alaposan megmosott burgonyákat bő sós vízben főzd puhára, majd folyó víz alatt hűtsd le.

2. lépés

A dijoni mustárt helyezd egy keverőtálba, majd add hozzá a lisztet és a lecsepegtetett lencsét. Dolgozd ki csomómentesre. A már lehűlt burgonyákat hosszban vágd ketté, majd 200°C-os előmelegített sütőben pirítsd meg aranybarnára.

3. lépés

A vágási felületet vékonyan kend meg a lencsés mustárral, majd egy tapadás mentes serpenyőben, az olívaolajon pirítsd pirosra.

Termékajánlatunk a recepthez

Hasonló ínycsiklandó receptek