1. lépés
A megtisztított vöröshagymát pirítsd meg az olajban, majd add hozzá a lecsepegtetett vörösbabot. Ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával és finomra vágott petrezselyemzölddel.
2. lépés
Főzd még néhány percig, majd húzd félre, és add hozzá az apró kockákra vágott cheddar sajtot. Kavard át néhányszor, majd helyezd át egyhideg tányérra, hogy a sajt ne melegedjen túl.
3. lépés
A csirkemellet a vastagabb felénél vágd be egy vékonyabb pengéjű késsel, ügyelve arra, hogy ki ne szakadjon valahol. Ízesítsd sóval, borssal, majd óvatosan töltsd bele a babos tölteléket.
4. lépés
Egy tapadásmentes serpenyőt hevíts fel kb. 180 °C-ra, majd kevés olajon süsd meg a csirkemellet aranybarnára, húzd félre, és fedd le 10-15 percre. Tálaláskor vágd egyenletes szeletekre.