· 40 dkg csirkemell
· 10 dkg vaj
· 50 dkg burgonya
· 2 dl tej
· 30 dkg liszt
· 2 db tojás
· 1 kisebb csokor petrezselyemzöld
· 1 közepes konzerv GLOBUS Zöldborsó bébirépával
· só, bors, fokhagyma ízlés szerint
1. lépés
A csirkemelleket ízesítsd sóval, borssal, majd ízlésednek megfelelőlen vágd vastagabb szeletekre vagy hagyhatod egészben is. Egy tapadás mentes serpenyőben a vajat hevítsd olvadásig, majd óvatosan pirítsd meg benne a csirkemelleket. Helyezd rá a felszeletelt fokhagymát, majd tedd félre tálalásig.
2. lépés
A megtisztított burgonyát sós vízben főzd teljesen puhára, majd egy villa segítségével törd össze krémesre. Add hozzá a lisztet, a tojásokat, a tejet, a finomra vágott petrezselyem zöldet és a lecsepegtetett borsó-bébirépa konzervet. Ízesítsd sóval és borssal, majd alaposan keverd össze teljesen sima állagúra.
3. lépés
Helyezd a masszát kisebb sütőformákba, majd 175°C-os előmelegített sütőben sütsd 30 percig. Tálaláskor helyezd az elemeket a tányérra és locsold meg a sült vajjal.