Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A csirkemellet vágd vékony csíkokra, fűszerezd sóval, borssal, fokhagymával, majd az olívaolajon egy tapadásmentes serpenyőben pirítsd meg.
― Második lépés
A lilahagymát tisztítsd meg, és vágd finomra, majd add a még piruló csirkéhez. Ha már üveges a hagyma, helyezd bele a szintén finomra vágott petrezselyemzöldet és a paradicsomos babot. Forrald össze, majd tedd félre.
― Harmadik lépés
Az alaposan megmosott cukkiniket vágd félbe hosszában, majd a közepét óvatosan kapard meg egy teáskanállal annyira, hogy tölthető mélyedés legyen benne. Fűszerezd sóval, borssal és fokhagymával, majd helyezd egy tepsibe. 185 °C-os előmelegített sütőben 15 percig süsd elő, majd helyezd bele a tölteléket, és további 25 perc alatt pirítsd készre.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,