Kipróbáltam, szuper lett
― Első lépés
A garnélákat tisztítsd meg alaposan, távolítsd el a héját, és vágd ki a bélcsatornát, majd mosd meg folyó víz alatt. Helyezd egy kisebb keverőtálba, majd ízesítsd sóval, borssal, zúzott fokhagymával, és adj hozzá 1 dl olívaolajat. Egy tapadásmentes serpenyőt hevíts 180 °C-ra, majd süsd pirosra a rákokat. Add hozzá a fehérbort és a babot, majd forrald néhány percig. Helyezd hűtőbe, hogy teljesen kihűljön.
― Második lépés
Közben az uborkát hámozd meg, és vágd 8 egyforma darabra. A közepét karalábévájó segítségével mélyítsd ki teljesen az aljáig, de vigyázz, hogy ne szakadjon át. A pácoláshoz lehetőleg őrölt borsot használj, amit adj az olívaolajhoz. Helyezd bele a bazsalikomleveleket is, majd egy rúdmixer segítségével turmixold teljesen egyneművé. Kend be vele az uborkákat, és helyezd hűtőbe legalább 1 óra hosszáig.
― Harmadik lépés
Ha letelt az idő, először a babot szedd bele, majd gondosan állítsd bele a rákot is az uborkákba egyesével.
Előétel ,
Előétel ,
Előétel ,
Főétel ,
Főétel, Saláta ,