• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 120p

Chilis babos garnéla pácolt uborkával

0
  • Chilis vörös kidney bab

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

8
db
garnélafarok
1
dl
fehérbor
2
dl
olívaolaj
3
db
bazsalikomlevél
1
db
kígyóuborka
1
konzerv
GLOBUS Chilis vörös kidney bab
só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Chilis vörös kidney bab konzerv

GLOBUS Chilis vörös kidney bab

A megterhelő, húsos ételek alternatívája a chilis vörös kidney bab.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

A garnélákat tisztítsd meg alaposan, távolítsd el a héját, és vágd ki a bélcsatornát, majd mosd meg folyó víz alatt. Helyezd egy kisebb keverőtálba, majd ízesítsd sóval, borssal, zúzott fokhagymával, és adj hozzá 1 dl olívaolajat. Egy tapadásmentes serpenyőt hevíts 180 °C-ra, majd süsd pirosra a rákokat. Add hozzá a fehérbort és a babot, majd forrald néhány percig. Helyezd hűtőbe, hogy teljesen kihűljön.

― Második lépés

Közben az uborkát hámozd meg, és vágd 8 egyforma darabra. A közepét karalábévájó segítségével mélyítsd ki teljesen az aljáig, de vigyázz, hogy ne szakadjon át. A pácoláshoz lehetőleg őrölt borsot használj, amit adj az olívaolajhoz. Helyezd bele a bazsalikomleveleket is, majd egy rúdmixer segítségével turmixold teljesen egyneművé. Kend be vele az uborkákat, és helyezd hűtőbe legalább 1 óra hosszáig.

― Harmadik lépés

Ha letelt az idő, először a babot szedd bele, majd gondosan állítsd bele a rákot is az uborkákba egyesével.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.