Előétel
-
45 perc

Kukorica focaccia

Globus logo white

Hozzávalók

-   50 dkg liszt

-   4 dkg élesztő

-   1,5 dl olívaolaj

-   5 dkg rukkola

-   1 db Globus kukorica konzerv

-   só, bors, fokhagyma ízlés szerint

Elkészítés

1. lépés

A lisztet szitáld bele egy nagyobb keverőtálba, majd morzsold bele az élesztőt. Adj hozzá 0,3 liter langyos vizet, 0,1 l olívaolajat, a finomra vágott rukkolát és a lecsepegetett kukoricát.

2. lépés

Alaposan dolgozd össze, majd 30 percig hagyd, hogy a duplájára keljen. A megkelt tésztát egy zsírpapírral bélelt tepsiben egyenletesen oszlasd el, majd egy ecsettel kend meg a tetejét a maradék olívaolajjal.

3. lépés

A sütőt melegítsd 190 °C-ra, majd 20 perc alatt süsd aranybarnára. Tálaláskor nem muszáj vágni, törheted is tetszőlegesen.

Hasonló ínycsiklandó receptek