• Termékeink
  • Receptek
  • Blog
Menu
  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
Menu
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat

Termékeink

Receptek

Blog

Rólunk

Karrier

Kapcsolat

  • Főétel
  • , 60p

Panko morzsában sült csirkecsíkok borsómajonézzel

0
  • Zöldborsó

Hasonló receptek

Sült csicseriborsó fűszeresen recept

Sült csicseriborsó fűszeresen

  • Előétel
  • 60p
Spenótos-kukoricás szendvics recept

Spenótos-kukoricás szendvics

  • Előétel
  • 60p
Kukoricalepény recept

Kukoricalepény

  • Előétel
  • 90p
Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte recept

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

  • Főétel
  • 90p

Hozzávalók

30
dkg
csirkemell
5
dkg
liszt
6
db
tojás
15
dkg
panko morzsa
1.3
l
olaj (ebből 1 l sütéshez)
1
db
lime
1
teáskanál
porcukor
1
evőkanál
mustár
1
konzerv
GLOBUS Zöldborsó
só, bors ízlés szerint

Termékajánlatunk a recepthez

GLOBUS Zöldborsó konzerv

GLOBUS Zöldborsó

Egy igazi Globus klasszikus! A termőföldekről leszedés után pár órával már a konzervbe is kerülnek a zsenge borsószemek, hogy minden nap friss zöldség kerüljön a családi asztalra.

Elkészítés

Kipróbáltam, szuper lett

― Első lépés

Három darab tojás sárgájához add hozzá a mustárt, és egy habverő segítségével keverd simára. Vékony sugárban, folyamatos kavargatás mellett add hozzá a 3 dl olajat. A lecsepegtetett borsókonzervet rúdmixer segítségével turmixold teljesen simára. Add hozzá a majonézhez, ízesítsd sóval, borssal, porcukorral és a lime kicsavart levével. Tedd hűtőbe pihenni.

― Második lépés

A csirkemellet vágd fel ízlésednek megfelelően csíkokra, ízesítsd sóval, borssal. Forgasd bele először lisztbe aztán a felvert tojásokba, végül a panko morzsába. Kb. 180 °C-os olajban süsd aranybarnára, hagyd lecsepegni.

― Harmadik lépés

Tálaláskor a majonézt tedd egy kínáló tálkába, és helyezd mellé a forró csirkemell csíkokat.

Hasonló ínycsiklandó receptek

Neked ajánljuk

0

Sült csicseriborsó fűszeresen

Előétel ,

0

Spenótos-kukoricás szendvics

Előétel ,

0

Kukoricalepény

Előétel ,

0

Cékla, feta sajt és kakukkfű tarte

Főétel ,

0

Füstölt makréla-, cékla- és almasaláta krémes tormaöntettel

Főétel, Saláta ,

Previous
Next

Az összes megjelenítése

Értesülnél újdonságainkról ?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.

info.globus@eureden.com

+36 52 508 100

Facebook-f Instagram Youtube

Oldaltérkép

  • Termékeink
  • Receptek
  • Blog
  • Rólunk
  • Karrier
  • Kapcsolat
  • Sajtóközlemény GINOP 2020

Adatvédelem

  • Adatkezelési szabályzat
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie szabályzat
  • Aktuális Facebook nyereményjáték szabályzat

Kérelmek

  • Tájékoztató kérése személyes adatok kezelésére
  • Személyes adatok törlésére

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.